Contact


Links in het menu staan alle leden van commissies en het bestuur. U kunt gerust rechtstreeks contact met hen opnemen. Zij behartigen graag uw inbreng. Voor algemene en overige zaken neemt u contact op met Bureau Groenkeur.

STICHTING GROENKEUR

  • Bezoekadres: De Molen 30, 3994 DB Houten
  • Postadres: Postbus 1010, 3990 CA  Houten
  • Telefoon:  030 659 5663, Fax: 030 659 5655
  • info@groenkeur.nl

Directeur

Ir. Matthijs Mesken is verantwoordelijk voor de (strategische) beleidsontwikkeling en -uitvoering van activiteiten van het keurmerk Groenkeur. Hij geeft leiding aan Bureau Groenkeur en laat de bestuurlijke organisatie soepel functioneren.

Administratie

Katja Niessen is de spin in het web binnen Bureau Groenkeur. Haar activiteiten richten zich vooral op het onderhouden van deelnemersregister en het personenregister. Verder is zij verantwoordelijk voor de financiĆ«le administratie. Ook verzorgt zij de afhandeling van de bestellingen.

Beleid

Frans Pladdet richt zich als senior beleidsmedewerker op de ontwikkeling, het onderhouden en beheren van de Groenkeur-beoordelingsrichtlijnen voor bedrijven, producten en personen. Ook het samenstellen en bewaken van de hiermee samenhangende reglementen en de verschillende verkoopvoorwaarden vallen binnen zijn scope.

Communicatie

Margriet Staffhorst houdt zich binnen Bureau Groenkeur bezig met communicatie: advertenties, beursdeelname, deelnemersbijeenkomsten, nieuwsbrieven, redactionele artikelen, social media tot de website. Ook voor algemene vragen over Groenkeur kunt u bij haar terecht.